Gravering af materialer

Gravering i metal

Vi graverer i metal i forskellige dybder, det kan være en tyndere overflade gravering eller en dyb gravering, især populært ved kobberskilte.

Vi har lavet forskelligt skræddersyede skilte med gravering til virksomheder og da vi har mulighed for stor brugerdefinering, er vi en god samarbejdspartner for dit firmas næste graveringsopgave.

Lasergravering

Vi lasergraverer på flere overflader, heriblandt materialerne skrevet herover og læder. Lasergravering er en meget præcis proces, som efterlader et tydeligt aftryk på varer.

Lasergravering kan både have et dekorativt og funktionelt formål og vi har håndteret opgaver af begge former. Vores lasergraveringsmaskiner har kapacitet til at gravere en stor mængde varer.

 • Træskilt i egetræ med unik gravering - helt personlig

  Træskilt i egetræ med unikke muligheder

  Vælg muligheder
 • Træskilt med valgfri tekst til hus

  Specialdesignet træskilt med gravering på douglasplanke

  kr.450,00
  Tilføj til kurv

Gravering i træ

Når der graveres i træ, kan vi gøre det i forskellige dybder og ved dybere graveringer er der i nogle tilfælde mulighed for at male produktet, enten i graveringen eller rundt om. Det er især på træskilte vi har gjort dette.

Men vi kan også gravere på mindre trævarer, så som træfigurer, bordskånere i træ osv. Uanset behovet kan vi stå for en professionel gravering i træ og lave produkter eller graveringer efter jeres specifikationer og har kapacitet til store opgaver med mange varer.

Det er muligt at få malet graveret træ, både i selve graveringen og på resten af træets overflade

Gravering i glas

Vi kan gravere i glas. Oftest er behovet for virksomheder at få graveret i drikke glas eller spejl overflader, hvor man graverer forskellige ting eller logoer.
OBS: Vi kan dog ikke gravere “rundt” altså skal gravering være på et lige stykke. 

Gravering i glas, kræver en specifik overflade på glasset, for at glasset holder sin integritet i glasset.

Gravering i plast

Vi kan gravere i plast. Fra serienumre til anden information. Vi graverer i akryl, PETP, PETG, PET og andre plastformer og har kapaciteten til at masseproducere graveringer for industrivirksomheder.

Vores maskiner har en høj kapacitet til graveringsopgaver og vi står for graveringer i plast dele for virksomheder, som giver os den nødvendige erfaring til at varetage jeres opgaver.

Gravering af pokaler og præmier

En pokal eller præmie kan have mange skikkelser og former. Alt efter om det er en decideret pokal eller udmærkelse. 

Vi kan gravere i pokaler eller lave præmie trofæer i plast eller træ, der er unikke og som har tema efter hvilken, sport eller hvilket event det er.

Skriv til os...

Du er meget velkommen til at skrive eller ringe til os hvis du har spørgsmål til os et af produkter vi fremstiller.

Udfyld vores kontaktformular med lidt information og dit spørgsmål, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.