Firmagaver

Hos Skilteriet Vemmelev kan vi lave firmagaver fra bunden, specielt designet til jeres formål. Men vi har også mulighed for at gravere på en bestemt firmagave i ønsker eller måske allerede har købt. Vi kan gravere både skrift, tal, logo og kan putte de fleste design ind i vores maskiner, for at få det graveret i produktet.

På denne måde kan du få lavet en brugerdefineret firmagave til dit formål. Uagtet om det er noget der skal laves fra bunden, eller noget der skal graveres.

Vi kan gravere på rigtig mange materialer

Vi kan gravere på træ, plast, glas og metal. Der er nogle mindre krav til belægningen på de forskellige materialer, men vi kan gravere på det meste.

Mest populært er at få graveret logo på diverse pynteting. Det kan f.eks. være en Kay Bojesen træfigur, forskellige glas produkter, Georg Jensen produkter, en hoptimist og meget, meget mere.

Produkterne vi leverer kan laves i et hav af farver og materialer. Vores mest benyttede er enten fineret træ, som fx egetræ, moseeg og valnød, eller vores støbt akryl som fås i et hav af farver. 

Produkterne kan laves ud fra modeller, logoer, eller tegninger I i forvejen har, eller vi kan være jer behjælpelige med designet ligeså. 


Ring til os


Send os en mail

Vi kan stå for det hele

Ved ordre over 50 stk. Står vi gerne for selv at indhente tilbud på den vare i ønsker, gravere efter specifikationer og sende.

Vi kan muligvis også aftale en pris hvor gave indpakning er inkluderet.

Vi kan skræddersy jeres gaver efter et budget og så skal i ikke tænke på mere, før i modtager gaverne.

Gravering gaver

Gaver med gravering kan hjælpe en virksomhed med flere formål. At holde sig frisk i hukommelse hos kunderne, når de ser den graverede gave.

Som et godt minde for kunderne eller ansatte, på en flot gave. At personliggøre en gave til forskellige begivenheder, med dato og navn.

Gravering foregår med et design efter jeres ønske, vi putter ind i vores system til den pågældende maskine, der bruges til det pågældende materiale som graveringen skal foregå på.

Gaveæske til vin firmagaver
Firmagaver til kunder med logo

Firmagaver med logo

Har du en gave eller et produkt du gerne vil have graveret logo på? Det er en opgave vi kan håndtere og forholdsvist hurtigt. Vi har kapacitet til at gravere et større antal varer og har sikre fragtmuligheder til at levere tilbage til jer.

Firmagaver til kunder

Har du brug for firmagaver til dine kunder, med et personligt touch? Gravering er den ideelle løsning. Det kan foretages på mange materialer.

Det kan f.eks. være et forklæde i læder, for en kniv eller køkken leverandør, en æske til vin med jeres logo og en lille besked på eller en glasfigur med jeres design og m.m.

Fælles for dette er at det er et antal af ens gaver, med jeres branding på eller en hyggelig besked.


Skriv til os

Firmagaver til ansatte

Personalegaver med gravering

Om det er en gave til svendeprøve, afsluttet uddannelse eller jubilæum. Så er en gave der relaterer sig til faget, med gravering på, en god ide. F.eks. en kokkekniv til en kok, en vinåbner til en tjener, en tommestok til en tømrer, en slipsenål til en sælger osv.

Ved behov for en større mængde firmagaver på en gang, kan vi stå for det hele, som skrevet højere oppe. 

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi har mange års erfaring med at skabe personlige og unikke gaver, der vil blive værdsat af modtageren i mange år fremover. Vores omfattende udvalg af graveringstjenester inkluderer alt fra personlige navneskilte og nøgleringe til større produkter som skilte og tavler. Uanset hvad du leder efter, kan vi hjælpe dig med at skabe noget særligt, der passer til dine ønsker og behov.

Kids Cup 2022 - Hjelm med gravering

Skriv til os...

Du er meget velkommen til at skrive eller ringe til os hvis du har spørgsmål til os et af produkter vi fremstiller.

Udfyld vores kontaktformular med lidt information og dit spørgsmål, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.