fbpx

Træskilt med gravering på douglasplanke

Skilt på planke af douglasgran med valgfri tekst, skrifttype, farve, lakering mm.

kr.450,00

  • Tekst på dit skilt

    Laktype

  • Farve

    Vælg en farve til teksten på dit skilt

  • Kanttype

    Vælg den type afslutning du ønsker på kanterne (enderne) af skiltet. Det kan fx være som “Elvira” der er med lige kanter, eller som “Øksnebjerggård” der er med buede kanter.

  • Skrifttype

Giv dette produkt

Føler du, at dette produkt er perfekt til en ven eller en elsket? Du kan købe et gavekort til denne vare!

Giv dette produkt

Beskrivelse

Træskilt med gravering på planke af douglasgran med valgfri tekst, skrifttype, eventuelle mønstre mm.

Skiltene kan udføres i højder af ca. 20-30 cm, samt i en bredde op til 410 cm!
Dog er de skilte som købes her, fra 70-160 cm i længden – Ønskes de større er der info herunder.

Vi kan selvfølgelig også lave træskilte i andre træsorter, størrelser, mv. så hvis du har et unikt projekt, så frygt ikke at kontakte os 🙂

Vi sætter en ære i at levere et flot stykke arbejde, forvent dog at meget af arbejdet er håndarbejde.
Barken på skiltene kan variere, hvorfor nogle leveres uden bark, andre med bark. Hvis du har specielle ønsker til bark eller uden, så giv besked ved betaling i feltet “Bemærkninger”.

Længden på skiltene varierer rigtigt meget, da vi anvender standardskrifttyper for at kunne holde denne lave pris. Hvis du ønsker målet oplyst, eller ønsker et specielt mål er du velkommen til enten at skrive det i bemærkningerne ved betaling, eller ringe til os på forhånd. Bemærk dog at prisen KAN ændre sig hvis du ønsker meget store skilte, da vi så ikke kan anvende standardskrifttyperne- og størrelserne længere 🙂

Ved specialordrer med mønstre, øko-mærker, eller andet, ring eller skriv til os og få en pris, alternativt send os en mail 🙂

Brug

Træskiltene med gravering vi udfører er beregnet til ophæng indendørs, eller udendørs, alt efter behandlingens type.

Materiale

Produktet er fremstillet af douglasgran. Udseendet er skiltene er relativt “råt” idet kanter er naturligt forekommende, hvorfor planken på kanterne ofte er ujævn.

Rengøring

Hvis plankerne er udført lakeret til udendørs brug, er de yderst bastante og meget holdbare. Skiltene kan rengøres med kost og evt. klud.

Behandling

Behandling af skiltet er fra vores side (hvis det hænger udendørs), udført med skibslak i god kvalitet. Skibslakken er udført til at kunne holde til det hårde miljø til søs, hvorfor det er yderst holdbart i almindeligt miljø indlands.

Skiltets overflade kan med tiden blive ru, og “beskidt” som ikke kan afvaskes. Dette kan løses med en let slibning, samt en ekstra gang skibslak.

Leveringstid

Nuværende leveringstid: ca. 4 uger.

Vægt 6 kg