Bryllup

Viser 1–12 af 26 resultater

Kagetopper til bryllup

Når bryllupskagen skal have en topper, er det lidt i øjenfaldende at have en anden topper, end den traditionelle “alle har”.

Med vores unikke akryl kagetoppere, kan du endda få graveret jeres navne på kagetopperne, en inspirerende “quote” der fortæller om jeres nye liv sammen, eller en lille kærlig besked, kun fantasien sætte grænser

Bordkort og bordmenu i træ

Find bordkort til dine gæster, menukort til din lækre menu og drinkskort til at stå på baren og gør det nemmere for både bartender og gæsterne.

Og bedst af alt, de kan gemmes hele livet som minde!

Find også vores unikke gæstelog med mulighed for at få dine gæster til at sætte sit præg på festen.

Regler til brylluppet

Læs mere på de forskellige skilte omkring æresportene, for en huske seddel og traditioner.

Regler for Kobberbryllup

Kobberbryllup er en tradition der er tilføjet senere end sølv og guld. Kobberbryllup er tilføjet som en “halvvejs til sølvbryllup”. Sølvbryllup er 25 år hvor kobber bryllup er 12,5 år.

Derfor laves der også kun en halv æresport traditionelt til kobberbryllup, da det også er halvdelen af æresporten til sølvbryllup.

Regler for sølvbryllup

Til sølvbryllup laves en fuld æresport, med et fuldt æresport skilt. Der må ikke bruges guld på porten, men ellers er mulighederne for kreativ frihed store. Traditionelt sætter man et skilt i sølv farve og dekorere sporadisk med sølv farver på selve porten. Sølvbryllup er fejringen af 25 års ægteskab.

Regler for guldbryllup

Til guldbryllup er æresporten også fuld, MEN denne gang bruges der guld. Igen er der stor frihed i kreativiteten på dekorationen af porten. Undgå at brug sølv, da det handler om guld denne gang. Det kan betale sig at gøre lidt ekstra ud af porten. Guldbryllup fejrer 50 år sammen. en enormt flot præstation.

Sølvbryllup vs. Guldbryllup

Guldbryllup er en stor milepæl. Det markerer en lang og succesfuld rejse sammen. Guldbryllup symboliserer holdbarhed, stabilitet og rigdom, da guld er en værdifuld og holdbar metal.

Sølvbryllup er også en betydningsfuld milepæl, men ikke så lang som 50 år. Sølvbryllup symboliserer stabilitet og holdbarhed, men det kan også være et symbol på glans og skønhed, da sølv er et smukt og skinnende metal.

Generelt set er forskellen mellem guld- og sølvbryllup primært baseret på antallet af år i ægteskab og de symboler, der repræsenterer hvert jubilæum. Begge jubilæer fejres normalt med en fest, hvor familie og venner samles for at fejre ægteparrets kærlighed og dedikation til hinanden. Der er dog tradition for at fejre guldbryllup med et lidt større budget.