Firmaskilte og Firmagaver

Skilte til butik

Facadeskilte og skilte til messer

Hos Skilteriet Vemmelev er vores passion at kunne levere det som kunden ikke får andre steder. Vi leverer dagligt varer som er udført helt unikt, efter kundens valg. Ofte findes standarder og begrænsninger, men når det kommer til vores erhvervskunder, er det kunden der bestemmer.

Vi kan levere skilte både til udendørs brug som fx skilte til facader, firmalogoer, til receptionen, til hotelværelserne, bordnumre, værelsesnumre, samt meget andet. 

Dørskilte, værelsesnumre mv.

Produkterne vi leverer kan laves i et hav af farver og materialer. Vores mest benyttede er enten fineret træ, som fx egetræ, moseeg og valnød, eller vores støbt akryl som fås i et hav af farver. 

Produkterne kan laves ud fra modeller, logoer, eller tegninger I i forvejen har, eller vi kan være jer behjælpelige med designet ligeså. 

Sort akryl skilt til NettoFoder.dk
Et skilt til NettoFoder.dk, udført i sort støbt akryl, med bagvedliggende klar akryl for at kunne montere "midten" af bogstaverne. Vi leverede skiltet med afstandsstyker således der var plads til lysmontage bagved. Lyset er udført af kunden selv.
 • Træskilt i egetræ med unik gravering - helt personlig

  Træskilt i egetræ med unikke muligheder

  Vælg muligheder
 • Træskilt med valgfri tekst til hus

  Specialdesignet træskilt med gravering på douglasplanke

  kr.450,00
  Tilføj til kurv
Et stort indendørs logo hos cafe belbet

Skilte til restauranter

Her til højre ses et stort indendørs logo til en café i Kalundborg. Cirklen måler ca. 1 meter i diameter, og teksten er lige knap 2 meter bred som den ses her, opsat.

Kunden her har selv haft logofilerne, sendt dem til os, vi har udarbejdet skærefilerne til vores maskiner og skåret i det ønskede materiale. 

Bordnumre, displays og logoer

Mulighederne for brug af vores produkter i restauranter er mange, da vi både kan udføre logoer som ses her, men også displays, som fx menukort, bordnumre eller noget helt 3. 

Har I en forespørgsel, skal I være velkomne til at kontakte os.

Skilte til hoteller

Bordnumre, displays og logoer

Til hoteller tilbyder vi produkterne som ses ovenfor, men også en lang række branchespecifikke produkter som fx værelsesnumre som ses her til venstre.

Værelsesnumre, og andre produkter udføres selvfølgelig lige præcis som i ønsker dem. Fx kunne billedet til venstre udføres med “RUM” i stedet for “room” samt i et hav af andre farve, træsorter mv. Der kunne fx også indgraveres logo øverst på træpladen, eller eftermonteres en lampe, hvorved vi lavede hullet i pladen til el-installationen forud for opsætning.

På denne måde kan vi imødekomme de fleste ønsker om produkter, og det er dét, som er med til at gøre os til din favorit samarbejdspartner. 

Værelsesnumre til hoteller
Gaveæske til vin firmagaver

Unikke firmagaver

Vi kan selvfølgelig også producere unikke firmagaver, som for eksempel vores vinholdere / vinemballage.

Den kan udføres med jeres logo, og eventuelt medarbejderens navn for at gøre oplevelsen helt unik. Den kan også anvendes som gave til leverandører eller samarbejdspartnere. Vi kan også stå for at anskaffe vinen for jer i en fuld pakkeløsning.

Yderligere kan vi skære æsker, gavekort, samt mange andre ting efter jeres anvisning. 

Skriv til os...

Du er meget velkommen til at skrive eller ringe til os hvis du har spørgsmål til os et af produkter vi fremstiller.

Udfyld vores kontaktformular med lidt information og dit spørgsmål, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.