Hvem er Skilteriet Vemmelev?

Om Skilteriet Vemmelev

Vi, Sabine & Mathias, er grundlæggerne af firmaet. Hele basen i virksomheden er at give noget videre til andre. Vi elsker at udføre et meget personligt stykke arbejde, som man ikke bare kan købe alle vegne. Vores produkter adskiller sig oftest ved at være personlige. Vi ligger et kæmpe stykke arbejde i at udføre alle produkter, til alle kunder, med en stor portion kærlighed, og passion for produktet og kunden.

Dette ses og udmærker sig også i vores anmeldelser, og vores personlige respons, fra mange af de kunder som handler hos os. Du kan se meget mere på vores TrustPilot samt vores facebook side. (Skilteriet Vemmelev)

Billedet som ses her til højre var en af vores første offentlige “skuer” – vi var helt nye i branchen, og som det tydeligt fremgår på billedet, var det ved den lokale brugs, med primært varer af skifer og træ.

skilt til messe

Det lille værksted

Vores værksted VAR vores hjem.

Indtil d. 01/03-2022 var hele firmaet baseret på vores hjemmeadresse. Vi har heldigvis et stort hus hvor ca. 70 m2 af vores kælder, samt alt i skure og udendørs arealer har været brugt til laserarbejde, CNC fræsning, slibning, maling, lakering, opbevaring mv. 
Værkstedet har været delt op i 4 bidder.

Kontoret:
Her har vi håndteret alt regnskab, ordrer, kundekontakt, mails, pakker, labels, mv.

Indendørs værksted:
Her har vi vores CO2 laser, vores fiberlaser, vores 3D printer, samt alle vores materialer. 
Det er her vi bruger en hel del af tiden på at lave alt i virksomhed, med undtagelse af træskiltene.

Udendørs værksted 1: 
Her bliver alle planker slebet, fræst på CNC maskine, eller i hånden, slebet igen, malet, slebet igen, og til sidst, skåret til

Udendørs værksted 2:
“Lak-studiet” som det altid har heddet i vores regi. Her bliver alle skilte, når de er færdigbehandlet i det andet skur, gjort færdige. 
Ofte er de her i op til 1 uge pga. tørretider.

Den 01/03-2022 rykkede vi på Industrivej 9, 4241 Vemmelev – hvor vi også ligger i dag 🙂

Historien bag

Skilteriet Vemmelev er en lokal virksomhed placeret i Vemmelev, som navnet antyder.
Vores produktion startede med skilte på planker med fræste bogstaver, malede heri og oftest lakeret. Produktionen gik strålende, og vi fandt det yderst sjovt, spændende og dejligt at have glade kunder, og lave personlige produkter!

Derfor udvidede vi vores målgruppe, samt vores produktsortiment, hvorfor mange af vores produkter nu udføres på laser for at få de flotte graveringer i både træ, læder, skifer mm.

De store planker udføres idag oftest på CNC-fræser, men resten af processen er stadig udført i hånden, og alle skilte er igennem personlig kontrol og males, slibes samt lakeres i hånden.

Vores produktsortiment har udviklet sig igennem de sidste par år. I starten var det kun træskilte, så kom der skiffer til, så kom der akryl, som vi nu laver husnumre, erhvervsskilte, facadeskilte, campingskilte, samt mange andre ting af. Derudover skærer vi i træ, herunder finerplader til bl.a. Børnefigurer, Verdenskort, Danmarkskort, Højdemålere samt mange mange andre ting! 

Billedet her til højre var det første skilt vi udførte, som er vores efternavne. Skiltet var egentlig lavet og udført for hyggens skyld, til vores egen lille bar. Fremtiden ville dog at vi den dag i dag, producerer dem i massevis!

Skilt i træ