Traktor med spejl

Det perfekte spejl til den maskin-interesserede!
En super dekorativ traktor med spejl!

kr.209,00kr.559,00

Giv dette produkt

Giv dette produkt

Føler du, at dette produkt er perfekt til en ven eller en elsket? Du kan købe et gavekort til denne vare!

Giv dette produkt

Traktor med spejl

Flot og dekorativ traktor med spejl til børneværelset.
Dette spejl er særligt velegnet til puslebordet, hvor det kan hænge på væggen, så din baby kan blive stimuleret og se ud i rummet fra en anden vinkel. Du kan også bruge spejlet som vægpynt, sammen med nogle af vores andre produkter, som du kan få lavet specielt til dig.

Spejlet er også velegnet som gaveidé, hvis du skal til barnedåb, fødselsdag, babyshower eller hvis du skal have en gave med til en lille nyfødt. Med det enkle og diskrete design, passer det perfekt ind i ethvert børneværelse.

Kig ind i vores “til børneværelset” kategori og find flere seje og søde figurer til væggen. Her kan du også finde små navneskilte, som du kan hænge ved siden af dit spejl eller på døren ind til børneværelset.

Størrelser

Ved 20 cm bredde er traktoren 15 cm høj.
Ved 30 cm bredde er traktoren 22,5 cm høj.
Ved 40 cm bredde er traktoren 30 cm høj.
Ved 50 cm bredde er traktoren 37,5 cm høj.

Praktisk information om produktet

Produktet kan hænges op på væggen med dobbelt klæbende tape, og kan derfor nemt flyttes rundt uden at efterlade nogen former for mærker på væggen.
Traktoren er udført med et spejl forrest, men kan fås med flere forskellige baggrunde og i flere størrelser. Du kan både få spejlet med baggrunde i træ men også farvet akryl (plast).
Spejlet bliver skåret meget nøjagtigt ud på vores lasermaskine. Den kan være skrøbelig, og skal derfor ikke bruges som legetøj, men blot som dekorativ pynt.

Vores produkter bliver skåret ud på en lasermaskine, hvilket betyder at baggrundene i træ er sorte i kanten. Når du modtager produkterne, kan de godt have en snært af røglugt, men dette aftager hurtigt. Du kan ikke lugte det i rummet, men hvis du står med dit nye produkt i hånden, kan det godt afgive lugt på fingrene.

Vi forsøger altid at levere et flot produkt til dig som kunde, men da vi arbejder med træ og det er et naturprodukt, så kan der forekomme en smule forskelligheder i farverne eller strukturen i træet.

Vægt 1 kg
Størrelse 20 × 20 × 1 cm
Størrelse (Bredde)

20cm, 30cm, 40cm, 50cm

Baggrundstype / Farve

Egetræ, Moseeg, Valnød, Blå akryl, Rød akryl, Sort akryl, Hvid akryl, Grå akryl