Tal & Tegn – 7 cm – i lyst egetræ (finer) – 0-9

DKK15,00

Tal & Tegn du ønsker

Undgå at skrive mellemrum i feltet, hvis du fx ønsker to navne, så skriv dem således: “HeidiogJonas”.
Hvis du skriver mellemrum i feltet, bliver disse nemlig medregnet som et bogstav.
Alle bogstaver leveres i BLOKBOGSTAVER. Ligegyldigt hvordan du anfører dem i feltet.

Ønsker du flere af en slags kan det nemt udføres bestilles ved blot at skrive fx: “AAAAA774432HEIDIOGJONAS”.

Fratræk 1. bogstav pris

Product price
Additional options total:
Order total:
Varenummer (SKU): 0000002007 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Tal & tegn i lyst egetræ

Køb alle de tal eller tegn, som du står og mangler til at indrette et super flot og personligt børneværelse. De dekorative tal kan hænges op på væggen med dobbelt klæbende tape, og kan derfor nemt flyttes rundt uden at efterlade nogen former for mærker på væggen.

Alle tal og tegn i egetræ er 7 cm høje, men kan variere i bredden, da ikke alle tal fylder lige meget. For eksempel er 1-tallet smallere end 0. Du kan få alle tal fra 0 til 9, og alle de tegn der findes på et tastatur. Så hvis du for eksempel står og mangler et hashtag tegn (#) til dine bogstaver, så kan vi lave det for dig.

Tallene er i lyst egetræ finer og bliver skåret meget nøjagtigt ud på vores lasermaskine. De kan være skrøbelige på smalle steder, og skal derfor ikke bruges som legetøj, men blot som dekorativt pynt.

Alle vores tal og bogstaver i træ, er 7 cm i højden, således at du kan kombinere begge produkter, og få et flot resultat med dit unikke design.

Hvis du har nogle specielle ønsker omkring tegn eller andre former, som du kunne tænke dig at få skåret ud, så dækker vi dit behov, da det kun er din fantasi der sætter grænser med hensyn til udskæringer på lasermaskinen.

Vores produkter bliver skåret ud på en lasermaskine, hvilket betyder at tallene og bogstaverne er sorte på kanten. Når du modtager produkterne, kan de godt have en snært af røglugt, men dette aftager hurtigt. Du kan ikke lugte det i rummet, men hvis du står med tallene i hånden, kan det godt afgive lugt på fingrene.

Vi forsøger altid at levere et flot produkt til dig som kunde, men da vi arbejder med træ og det er et naturprodukt, så kan der forekomme en smule forskelligheder i farverne eller strukturen i træet.

 

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse 0.5 × 7 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tal & Tegn – 7 cm – i lyst egetræ (finer) – 0-9”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...