Bogstaver – 7 cm – i lyst egetræ (finer) – A-Z

kr.15,00

  • Tal & Tegn du ønsker

    Undgå at skrive mellemrum i feltet, hvis du fx ønsker to navne, så skriv dem således: “HeidiogJonas”.
    Hvis du skriver mellemrum i feltet, bliver disse nemlig medregnet som et bogstav.
    Alle bogstaver leveres i BLOKBOGSTAVER. Ligegyldigt hvordan du anfører dem i feltet.

    Ønsker du flere af en slags kan det nemt udføres bestilles ved blot at skrive fx: “AAAAA774432HEIDIOGJONAS”.

Giv dette produkt

Giv dette produkt

Føler du, at dette produkt er perfekt til en ven eller en elsket? Du kan købe et gavekort til denne vare!

Giv dette produkt

Bogstaver i lyst egetræ

Køb alle de tal eller tegn, som du står og mangler til at indrette et super flot og personligt børneværelse. De dekorative tal kan hænges op på væggen med dobbelt klæbende tape, og kan derfor nemt flyttes rundt uden at efterlade nogen former for mærker på væggen.

Alle bogstaver i lyst egetræ er 7 cm høje, men kan variere i bredden, da ikke alle bogstaver fylder lige meget. For eksempel er I smallere end B. Du kan få alle bogstaver fra A til Z, og hvis du ønsker specielle bogstaver fra andre alfabeter end det danske så kontakt os inden nærmere bestilling.

Bogstaverne er udført i lyst egetræ finer og bliver skåret meget nøjagtigt ud på vores lasermaskine. De kan være skrøbelige på smalle steder, og skal derfor ikke bruges som legetøj, men blot som dekorativt pynt.

Alle vores bogstaver i træ, er 7 cm i højden, således at du kan kombinere produktet med vores Tal & Tegn i egetræ, som også er 7 cm i højden, og få et flot resultat med dit unikke design.

Hvis du har nogle specielle ønsker omkring tegn eller andre former, som du kunne tænke dig at få skåret ud, så dækker vi dit behov, da det kun er din fantasi der sætter grænser med hensyn til udskæringer på lasermaskinen.

Vores produkter bliver skåret ud på en lasermaskine, hvilket betyder at tallene og bogstaverne er sorte på kanten. Når du modtager produkterne, kan de godt have en snært af røglugt, men dette aftager hurtigt. Du kan ikke lugte det i rummet, men hvis du står med tallene i hånden, kan det godt afgive lugt på fingrene.

Vi forsøger altid at levere et flot produkt til dig som kunde, men da vi arbejder med træ og det er et naturprodukt, så kan der forekomme en smule forskelligheder i farverne eller strukturen i træet.

 

Vægt 0,1 kg
Størrelse 0,5 × 7 cm