Æresport skilt – Halvt Våbenskjold

Æresport skilt til den flotte æresport – sætter prikken over i’et

kr.239,00kr.459,00

  • Datoer?

    Skriv dine datoer her

    Reset options
Giv dette produkt

Giv dette produkt

Føler du, at dette produkt er perfekt til en ven eller en elsket? Du kan købe et gavekort til denne vare!

Giv dette produkt

Æresport skilt – Halvt Våbenskjold form

Dette flotte æresport skilt udføres i de lækreste træsorter.
Her får du muligheden for at imponere dine venner, forældre, børn, eller hvem det lykkelige par er. Æresporten er et vigtigt element til både bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, og selvfølgelig også derefter.

Et minde for livet

Med et våbenskjold som dette får æresporten lige de sidste hak op, og bliver helt gennemført.
Det er udført i enten egetræ eller valnød som alle er 4 mm tykke.

OBS: Farverne som du kan vælge imellem ses på billedet er som følgende fra venstre:

Moseeg – Valnød – Eg

Graveringen er tydeligst på lysere træ (eg) men er stadig fin læsbar på de andre typer, ellers ville vi ikke have dem i kartoteket 🙂
På billedet er vist et eksempel i egetræ.

Kan laves helt efter dit ønske

Hvis du har nogle helt andre ønsker, så som form, pynt, andet, så send os en mail, eller ring os op på 50253080, så finder vi også en løsning 🙂

Det kunne jo være du kendte de største Star Wars-fans som bare SKAL have noget med Star Wars, eller nogle som elsker at rejse, og er bedre tjent med en palme med teksten i. Der er uendelige muligheder!

Mangler du resten til festen? – Så frygt ej, det kan vi også levere.

Se bl.a. vores Bordkort, menukort eller vores mange andre ting i denne kategori.

Regler for æresport til Kobberbryllup

Æresporten til kobberbryllup, er faktisk en nyere tradition end æresporten selv. Før i tiden var der kun æresport ved Sølv- og guldbryllup. Det blev senere en tradition at fejre kobberbryllup, højst sandsynligt da bryllupsalderen steg og længde af bryllup faldt, så færre nåede til at fejre sølv- og guldbryllup.

Halv æresport

Derfor lavede man en ”halv-vejs til sølv” i kobber med 12,5 år. Alle traditionerne beholdes, men forskellen ligger i at æresporten og skiltet, traditionelt set er et halvt skilt, på en halv æresport. Nogle vælger stadig et helt skilt.

12,5 år er stadig lang tid

Bryllupper holder i gennemsnit kortere end nogensinde og man bliver gift senere end nogensinde. 12,5 år er stadig mange år sammen og en bemærkelsesværdig præstation, derfor er det vigtigt at fejre parret.

Hvilken mad hører til kobberbryllup?

Traditionelt set er kobberbryllup en morgen begivenhed, derfor er traditionen at parret byder på morgenmad og ”en lille skarp, til at varme sig på”. I nogle tilfælde hvor parret kan være 100% uvidende om at de bliver fejret, er det op til jer at medbringe morgenmad og kage. En anden tradition er smørrebrød eller “håndmadder”.

Musik inspiration til Kobberbryllup

Æresporten er traditionsvis akkompagneret med hornmusik… Men vi vil faktisk foreslå at kobberbrylluppet er hvor parret hyldes som de mennesker de er sammen. Forsøg at spille musik der kendetegner parret eller endnu bedre, har en speciel betydning.

De opdager aldrig formålet, hvis du spørger ind til om de har noget musik der er specielt for dem og deres forhold, da det ikke er en del af traditionen. På denne måde kan fejringen personliggøres og være en fejring af to menneskers løbende gang igennem livet.

 

Leveringstid: 2-4 hverdage!

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse (Højde)

30cm, 35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 55cm, 60cm

Træsort

Egetræ, Valnød, Moseeg