Ørn i egetræsfinér

DKK39,00DKK109,00

Ryd
Product price
Additional options total:
Order total:
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Ørn i egetræsfinér

Super sej ørn med sine majestætiske store vinger, som holder øje med alt der bevæger sig neden under den. En super sej figur at have hængende på væggen.

Gør væggen lidt sjovere end den tomme hvide væg, kig ind i vores “til børneværelset” kategori og find flere seje og søde figurer til væggen.

Praktisk information om produktet

Produktet kan hænges op på væggen med dobbelt klæbende tape, og kan derfor nemt flyttes rundt uden at efterlade nogen former for mærker på væggen.
Figuren er udført i lyst egetræsfinér og bliver skåret meget nøjagtigt ud på vores lasermaskine. Den kan være skrøbelig, og skal derfor ikke bruges som legetøj, men blot som dekorativt pynt.

Vores produkter bliver skåret ud på en lasermaskine, hvilket betyder at produkterne er sorte i kanten. Når du modtager produkterne, kan de godt have en snært af røglugt, men dette aftager hurtigt. Du kan ikke lugte det i rummet, men hvis du står med dit nye produkt i hånden, kan det godt afgive lugt på fingrene.

Vi forsøger altid at levere et flot produkt til dig som kunde, men da vi arbejder med træ og det er et naturprodukt, så kan der forekomme en smule forskelligheder i farverne eller strukturen i træet.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

Lille – 15cm, Mellem – 20cm, Stor – 30cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ørn i egetræsfinér”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *