Ølbrik i skifer 10×10 cm med eget print

Skifer ølbrik i 10×10 cm skifer med naturkant, bedste naturskifer kvalitet.

kr.50,00

Giv dette produkt

Giv dette produkt

Føler du, at dette produkt er perfekt til en ven eller en elsket? Du kan købe et gavekort til denne vare!

Giv dette produkt

Ølbrik i skifer 10×10 cm med eget design!

Beskrivelse

Ølbrikken er udført i naturskifer, og er 10×10 cm.
God som brug på dit middagsbord med flot kontrast til det man normalt ser. Brikken kan anvendes som underlag for alverdens glas, kopper mm. Men brikkerne kan også anvendes som fx underlag til stearinlys o.l.

Du kan også få denne type ølbrik uden print – Se bare her!

Brug

Skiferpladen tåler både mikroovn og opvaskemaskine, dog ikke ovn og direkte ild.

Materiale

Produktet er fremstillet af naturskifer. Det er råt hugget til, og ujævnheder er en del af konceptet.

Rengøring

Du kan tørre skiferpladen af med en våd klud, eller vaske den i hånden. Vi anbefaler ikke at du kommer skifer i opvaskemaskinen eller skrubber hårdt på den med en skuresvamp, da det kan ødelægge overfladen og lave ridser på skiferpladen.

Behandling

Du behøver ikke at behandle en skiferplade, hvis det blot er til pynt, eller hænger på en væg som et skilt, eller i dette tilfælde anvendes som ølbrik.
Hvis du skal bruge skiferpladen som serveringsfad eller tallerken, så er det en rigtig god idé at give den en form for overflade behandling.
For at forhindre indtrængning af fedt, væsker, osv. kan det være en god ide at grundbehandle skiferpladen før du tager den i brug. Ellers kan du risikere at få pletter på pladen.
Du kan godt behandle en skiferplade med madolie, men det vil komme til at lugte harsk efter et stykke tid. Derfor vil vi anbefale at du køber stenolie.
Stenolie kan som regel købes i alle byggemarkeder. Stenolie giver umiddelbart et flot spil og vil trække de naturlige farver frem i skiferen. Det skal som regel påføres 2 gange på nye sten inden ibrugtagning.
Det kan være en god ide at give din skiferplade olie et par gange om året, da olien fordamper på et tidspunkt.
Skifer kan trænge til behandling, når det bliver mere mat i farven. Det kan typisk ske hver tredje måned, hvis skiferen er indendørs.

Husk altid at tørre skiferpladen godt af med et fugtig klud efter behandling.

Vægt 0,4 kg
Størrelse 10 × 10 × 0,7 cm