Ølbrik i bambus Ø10 cm med eget design

DKK50,00

Ølbrik udført i det fineste bambus.

457 på lager

Product price
Additional options total:
Order total:
Tilføj det billede / den tekst du ønsker der skal graveres.
Filtyperne som er tilladte er : .jpg, .png & .pdf - Bemærk, du vil altid blive kontaktet af os for at godkende dit design, inden vi påbegynder ordren.
Bemærk: Hvis du ikke uploader et design kan du efterlade en besked på din ordre om at du gerne vil kontaktes ift. design. Herefter vil vi ringe dig op, og designe sammen med dig!
Har du endnu ikke helt styr på hvad der skal graveres, eller har du brug for hjælp til at designe? Kontakt os på Facebook / telefon, så hjælper vi gerne!
Varenummer (SKU): 0000000180 Kategorier: ,

Beskrivelse

Glasbrik i bambus

Glasbrik / Ølbrik / Underkop, kært barn har mange navne.
Denne type er udført i bambus af høj kvalitet.
Ølbrikkerne er perfekte til det mørke, eller det helt lyse bord. Glasbrik i bambus egner sig specielt godt i sammenhæng med andre produkter i samme materiale. Det kunne for eksempel være bordskånere, serveringsfade, eller måske endda tallerkener eller skærebrætter i bambus.

Bambus er et yderst bæredygtigt, og ekstremt holdbart materiale, som egner sig specielt godt til produkter som dette. Nogle sorter af bambus er blevet set vokse op til 1 METER om DAGEN! En af grundene til at bambus er så bæredygtigt et produkt er at planten i sig selv siges at kunne optage 30 % mere CO2 end andre planter og træer!

Yderligere information

Vægt 0.3 kg
Størrelse 10 × 10 × 1 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ølbrik i bambus Ø10 cm med eget design”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *