Bil i egetræsfinér

DKK59,00DKK139,00

Ryd
Product price
Additional options total:
Order total:
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Bil i egetræsfinér

Sød og dekorativ bil i egetræsfinér til børneværelset. Vælg om den skal være helt simpel uden tekst på, eller få den special lavet efter dine ønsker. Du kan for eksempel vælge at få dit barns navn graveret på den, eller hvad du nu ellers må have af ønsker. I dette tilfælde er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan få graveret.

Hvis du har nogle specielle ønsker til dette produkt, så er du meget velkommen til at kontakte os. Så skal vi nok gøre vores bedste, for at imødekomme dine ønsker.

Praktisk information om produktet

Produktet kan hænges op på væggen med dobbelt klæbende tape, og kan derfor nemt flyttes rundt uden at efterlade nogen former for mærker på væggen.
Bilen er udført i lyst egetræsfinér og bliver skåret meget nøjagtigt ud på vores lasermaskine. Den kan være skrøbelig, og skal derfor ikke bruges som legetøj, men blot som dekorativt pynt.

Vores produkter bliver skåret ud på en lasermaskine, hvilket betyder at produkterne er sorte i kanten. Når du modtager produkterne, kan de godt have en snært af røglugt, men dette aftager hurtigt. Du kan ikke lugte det i rummet, men hvis du står med dit nye produkt i hånden, kan det godt afgive lugt på fingrene.

Vi forsøger altid at levere et flot produkt til dig som kunde, men da vi arbejder med træ og det er et naturprodukt, så kan der forekomme en smule forskelligheder i farverne eller strukturen i træet.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

Lille, Mellem, Stor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bil i egetræsfinér”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *